Egyedi honlap készítés

Gábor Nagy
2016-03-01

 

Társaságunk az új

SOFTARANEO keretrendszerrel

az Ön igényeinek figyelembe vételével tudja kialakítani a legújabb trendeknek megfelelő, rengeteg lehetőséggel integrált honlapot, akár

SOFTARANEO ügyviteli rendszerrel

(projekt menedzsment,

ügyfélkapcsolati menedzsment

, dokumentum kezelés, felhasználó kezelés, könyvjelző linkek) együtt!

Okos honlapjaink a különböző funkcionalitás széles skáláját nyújtják, melyeket minden honlap készítés csomagunk tartalmaz. A legmagasabb színvonalra emelik a látogatókkal történő folyamatos kapcsolattartást élő chat, intelligens felugró ablakok, szavazás kialakítás, valamint a közösségi média integráció működtetésével. Okos honlap okos telefonon. Jól hangzik, igaz? Velünk megvalósítható! A weboldalak kereső optimalizált és reszponzív kialakításúak, ezzel biztosítva a nagyobb látogatottság beáramlását. A keretrendszer egyedi fejlesztésekre is alkalmas, moduláris felépítésű.

Amennyiben rendelkezik honlappal, de nincs megelégedve vele, mert a további fejlesztési lehetőségek csökevényes megoldásokat kínálnak, keressen minket.

Kialakítunk Önnek egy olyan elegáns dinamikus honlapot, melyen a későbbiekben is bármely fejlesztés, változtatás kivitelezhető, akár honlap csomagban, akár egyedi honlap készítés keretein belül.
Honlap készítés egyedi honlapkészítés szolgáltatás
Ha még nem rendelkezik honlappal, de szeretné az üzletét fellendíteni internetes elérhetőséggel, akkor ne kísérletezzen szűk lehetőségekbe zárt weboldalakkal, hanem találja meg rögtön a legeredményesebb, előremutató megoldást a SOFTARANEO honlap csomagjaink segítségével.

A SOFTARANEO honlap csomagjainkról részletesen itt olvashat:


Honlap csomagjainkban azokat a funkcionalitásokat próbáltuk részekre osztani, melyekben a legtöbb
kis- és középvállalkozás
megtalálja a tevékenységi körének megfelelő lehetőségeket.
Amennyiben Ön nem talál komplex megoldást a honlap csomagjainkban található funkcionalitással, mert teljesen egyedi elképzelését szeretné megvalósítani, akkor egyedi díjszabások alapján természetesen erre is lehetősége van,

egyedi honlap készítés

szolgáltatásunkkal.

Honlap készítés vállalatra optimalizálva
A meglévő tudásbázist - előzetes egyeztetések alapján - szabadon variálhatja, illetve további fejlesztéseket is kérhet hozzá, hogy az eredmény tökéletesen a Vállalatára legyen optimalizálva.

Készítünk
statikus
és
dinamikus honlapokat
, portálokat is.
A statikus oldalak tartalmi részei viszonylag állandónak tekinthetők. Ezt viszonylag állandó tartalmú oldalak esetén javasoljuk, amikor ritkán kell változtatni a honlapon. A szerkesztés admin felületen keresztül könnyen megoldható.

Dinamikus honlapoknál a motor vezérli a dinamikus oldalakat, párhuzamosan több funkció kielégítésére is alkalmas, tulajdonképpen a Vállalata tevékenységi körének online megoldása.
Amennyiben Vállalata termékeket kezel, változó termékkészlettel rendelkezik, vagy gyakran változó tájékoztatásokat, híreket prezentál, esetleg blog modult is szeretne használni, akkor a dinamikus modulok használatát javasoljuk.

Az egyedi honlap készítés folyamata a következő:
 • Megkeres minket egy elképzelésével, mely segítségével Vállalata lehetőségei az internetes elérhetőséggel jelentősen javulhatnak.
 • Az elképzelését felmérjük, megvizsgáljuk, működtethető formába öntjük.
 • Következő lépés honlapjának elkészítéséhez a szükséges funkcionalitás megtervezése. Önnek kell részletesen megfogalmaznia, hogy mit szeretne, hogy tudjon az oldal. Mivel ennek megtervezése nem minden esetben könnyű vállalkozás, így ebben a fázisban ingyen 1 óra szaktanácsadást biztosítunk a funkcionalitás megtervezéséhez. (A konkrét elképzelés pontos megfogalmazásában akár szaktanácsadás keretein belül állunk rendelkezésére.)
 • Az információk birtokában megvizsgáljuk, hogy milyen módon lehet kifejleszteni az egyedi honlap igényét a keretrendszerünkben.
 • Egyedi honlap készítés szolgáltatásra adunk egy árajánlatot.
 • Az árajánlat elfogadása után egyedi honlap készítés szerződéskötésre kerül sor.
 • A szerződéskötés után kezdődik az egyedi honlap kialakítása, fejlesztése a megegyezésnek megfelelően.
 • Megtervezzük a design-t, arculatot (amennyiben még nincs vállalkozásának), valamint konkretizáljuk a design-hoz alakított funkcionalitást.
 • Szükséges egy megfelelő domain név (ha még nem rendelkezik vele), melyet kiválaszthat önállóan, vagy kérheti segítségünket a megfelelő megtalálásában. A kiválasztott domaint ellenőrizzük, hogy megfelel-e a jogszabályoknak és regisztráljuk Önnek.
 • Egyedi honlap készítés során rendszeres időközönként egyeztetésre kerül sor.
 • Az egyedi honlap készítés folyamata, honlapjának működésbe állításával, használatának megkezdésével végződik.
 • Az egyedi honlap készítés végeztével, szupport szolgáltatás keretein belül segítjük a további gördülékeny megjelenést.
Nagyszerű lehetőség az egyedi honlap készítés, hiszen Vállalata működésére,
arculatára teljesen egyedileg alakítható
ki. A weboldal készítés után megfelelő szöveganyagok kialakításával és

SEO szolgáltatásunkkal

egy keresett,
látogatott, sikeres, dinamikus rendszer
használója lesz, melyet a későbbiekben bővíteni, és a
Vállalkozásának változásaihoz igazítani tudunk
.
Egyedi honlap készítés esetén keressen meg minket és kérjen árajánlatot:

Most nézzük a

honlap keretrendszer

jelenlegi tudásbázisát:

Honlap készítés egyedi honlapkészítésA SOFTARANEO

honlap modulok

az alábbi funkciókat foglalja magába:

 • Honlap alapbeállítások

  : a különböző kereső optimalizáláshoz szükséges honlap felület paramétereinek beállítására szolgál. A teljes honlap felület közösségi média beállítási lehetőségei is itt találhatóak.

 • Segítségek látogatóknak
  : a látogatóknak nyújtandó segítségeket, gyakran intézett kérdésekre adott válaszok kezelését tudja szerkeszteni. A honlapján GYIK résszel segítheti a felhasználóknak az átláthatóságot ezzel a funkcióval.

 • Menük

  : honlap felület menü kezelési lehetősége. Létre tud hozni korlátlan darabszámú menüpontot, mely funkcióval biztosítjuk a fejlődés lehetőségét szaktudás igénye nélkül.

 • Statikus informáló oldalak

  : a modul segítségével korlátlan mennyiségű statikus szövegezésű oldalt hozhat létre, nem korlátozzuk az informáló lehetőségeit.

 • Reklám bannerek : honlapján, a bannerek elhelyezésére ad lehetőséget, mely segítségével Önnek reklámozási felületet adunk. Ezzel a funkcióval egy újabb bevételi forrás lehetőségét biztosítjuk.

 • Referenciák

  : saját céges referenciáit önálló, dinamikus oldalon jelenítheti meg, kiemelve ennek jelentőségét a potenciális ügyfelei részére.

 • Ajánlások
  : ajánlásai kezelésére dinamikus oldalt biztosítunk, amivel megerősítheti honlap látogatói pozitív véleményét.

 • Idézetek

  : különböző idézeteit dinamikus oldalon teheti közzé, emelve ezzel honlapjának színvonalát.

 • Hírlevelek

  : a hírlevél funkciónk egyszerű és hasznos profitszerzési lehetőség az Ön Vállalata számára is. A hírlevelet tetszőleges módon megszerkesztheti több nyelven is, majd akár témánként kategorizálható módon tudja kiküldeni. Akik már jelentkeztek a hírlevél küldés szolgáltatására, ők potenciális érdeklődők, akiket a hírlevél kezelőnk segítségével profi módon tud kiszolgálni információkkal.
  A hírlevél küldés szolgáltatásról részletesebben itt olvashat:


 • Felhasználók kezelése
  : honlapon regisztrált felhasználók és belső felhasználók kezelésére kialakított modul. Segítségével különböző kategóriákba sorolhatók a felhasználók, mely kategóriákat egymástól eltérő jogosultsággal lehet ellátni. Az admin felület használatához jogosultság kezelt belső felhasználói fiókok rendelhetők, mellyel honlap moduljai szerkeszthetőek.
A honlap modulok honlapjának különböző beállításaira adnak átlátható,
felhasználóbarát lehetőségeket
. Az elkészített weboldalát ezekkel a funkciókkal folyamatosan alakíthatja, bővítheti, mely Vállalatának fejlődését szolgálja.

Honlap készítés ügyviteli rendszerA SOFTARANEO ügyviteli rendszer az alábbi főbb részekből áll:

 • Projekt menedzsment

  (helpdesk, szupport, stb): a modul Vállalkozása fejlődő, bővülő vagy állandó típusú projektjeinek nyilvántartására, nyomon követésére alkalmas. Több tevékenységi kör esetén segíti az
  átlátható projektfolyamatokat
  . Könnyű, logikus, felhasználóbarát rendszer, mely használatával könnyen átláthatja a folyamatokat, kiszűrheti a hiányosságokat, ellenőrizheti a munkafolyamatokat. A projektmenedzsment alkalmas
  helpdesk, szupport tevékenység
  rögzítésére, nyomon követésére is.

 • Ügyfélkapcsolati menedzsment : Vállalkozása ügyfelei, beszállítói, partnerei nyilvántartására és információk rögzítésére alakítottuk ki az ügyfélkapcsolati menedzsmentet. Ezen modul segítségével a partnertörzs nyilvántartáson kívül sok egyedi információt tud vezetni az ügyfeleiről, így személyre szóló megkeresésekkel erősítheti Vállalkozását.

 • Dokumentum kezelés

  (iratok, bizonylatok, stb): bizonyára Önök is sok irattal, dokumentummal, bizonylattal rendelkeznek, melyek papír formájában rengeteg helyet foglalnak el. Egy-egy irat keresése sok időt vehet igénybe. A Vállalkozása dokumentációinak, bizonylatainak
  iktatására, nyilvántartására
  , feltöltésére, összetett szűrési lehetőségeire, így az átlátható iratrendezésre nyújt megoldást.

 • Felhasználók
  : az Ön Vállalkozásában is különböző tevékenységi körű emberek vehetnek részt a munkafolyamatokban. Ahhoz, hogy a honlap admin felületét mindenki használhassa, de egyedi elbírálás alapján ne férhessen hozzá mindenki minden anyaghoz, a felhasználókat
  jogosultság kezeléssel
  korlátozhatja, mely egyedülálló lehetőség az ügyviteli rendszerekben. Meghatározhatja, hogy a Felhasználó lássa a tételt vagy ne, szerkeszthessen-e egy tételt vagy csak olvasásra nyithassa meg stb.

 • Könyvjelző linkek
  : a munkatársai által kigyűjtött linkek egy helyen történő rögzítésére szolgáló funkció. A fontosnak tartott informatív honlap címek nem tűnnek el cetliken, hanem a kompetens felhasználók részére juthatnak el a könyvjelző link segítségével.
A SOFTARANEO ügyviteli rendszer egyes részei honlaphoz kapcsolódva használhatók, azaz minden fontos nyilvántartása egy helyen, egy rendszerben van. A jogosultság kezeléssel biztonságosan – a saját adatokat privát módon őrizve – tudja Ön és alkalmazottai is használni az ügyvitelt. A rendezett adatbázisnak köszönhetően Önnek csak a lényegi dolgokra kell figyelnie.

Honlap készítés egyedi honlapkészítés komplex modulokA SOFTARANEO honlap keretrendszer készítés során figyeltünk a különböző
piaci igényekre
is.
Ennek eredményeként a további

komplex modulok

kialakításával tudjuk segíteni Vállalatának folyamatait:

 • Hírközlő oldalak (hírportál)

  : Honlaphoz kapcsolódva publikus hírközlő oldalakat (hírportált) működtethet látogatói, ügyfelei részére. Vállalatának belső híreit a jogosultság kezeléssel ellátott modul segítségével publikálhatja a kompetens felhasználók részére.

 • Blog oldalak (blog honlap) : blog honlap oldal üzemeltetéséhez szükséges modul. Segítségével a cikkek kommentezhetők, értékelhetők, archiválhatók, vagyis minden olyan funkciót tartalmaznak, melyek egy blog oldalhoz szükségesek.

 • Termék kezelés

  (alap szintű készlet kezeléssel): alap szintű készlet kezeléssel tudja Vállalkozásának különböző eszközeit, termékeit nyilvántartani, vezetni, értékesíteni. A termékek lehetnek belső céges, irodai készletek, vagy értékesítés esetén raktárkészletek. A termékekhez ár is rendelhető, különböző devizanemekben. A termék kezelés modul webáruház működtetésére is alkalmas.

 • Szolgáltatások

  (képzett egységár nyilvántartással): amennyiben Ön szolgáltatás értékesítésével foglalkozik, akkor ezen modullal tudja kezelni, képzett egységár nyilvántartással. Komplex, felhasználóbarát kialakítású, mely részletes vezetésével könnyedén átláthatja a szolgáltatás folyamatait. A szolgáltatások modul webáruház működtetésére is alkalmas.

 • Állások és önéletrajzok
  : ha Vállalata körében a munkavállalók folyamatosan bővülnek vagy a tevékenysége igényli az önéletrajzok gyűjtését (például munkaerő kölcsönzés esetén), akkor könnyedén, elegáns módon tudja az álláshirdetéseket felrakni a honlapra, melyekre a modul jelentkezési lehetőséget biztosít az önéletrajzok online feltöltésével. Honlap vetülete nélkül belső nyilvántartásként is segíti az önéletrajzok dokumentálását és az álláshirdetések nyilvántartását.

 • Ingatlanok, kiadó szobák

  : ingatlanok értékesítésére, bérbe adására és részletes adatbázisának kezelésére alkalmas. Legyen szó magán, vállalati ingatlanokról vagy iroda helyiségek, szobák eladásáról, kiadásáról, kiváló lehetőség a nyilvántartásokra, hirdetésekre. Belső rendszerként vállalati ingatlanok nyilvántartására is alkalmas honlap modul.

 • Járművek

  : a járművek modul a honlappal összekapcsolva az új és használt gépjárművek értékesítésére és a részletes adatbázisának kezelésére alkalmas. Az autók, motorok, kisbuszok stb rendkívül részletes adatok paraméterei alapján tárolhatók és kezelhetők a rendszerben. A program a honlap vetülete nélkül a belső vállalati gépjárművek nyilvántartására használható.

 • Közösségi szolgáltatások
  : apróhirdetésre irányuló modul, mely (például alapítványok részére) az ellenérték nélküli, jótékony szolgáltatás hirdetésére alkalmas.
SOFTARANEO honlapjaink

reszponzív kialakításúak

, vagyis különböző felbontásra és mobileszközökre optimalizáltan készítjük. Ön használhatja asztali számítógép, notebook, tablet és mobiltelefon alkalmazásokon az admin felületet és a honlap oldalait is. A honlapokat minden nagyobb

böngészőre optimalizáljuk

, hogy Ön ne essen el egyetlen ügyféltől sem.

Hivatkozás kódja: #5
A képek csak illusztrációk, a valóságban eltérhetnek a megjelenítettől.
Mellékletek

honlap-keszitese

honlap-keszitese