SOFTARANEO tartalomkezelő rendszer (CMS)

SOFTARANEO tartalomkezelő rendszer (CMS)

Tartalommezelő rendszerünk alapvető célja, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa a munkafolyamatok során keletkező adatok kezelését. A CMS rendszer a legújabb fejlesztésünkön alapul, melyet SOFTARANEO keretrendszernek neveztünk el. A SOFTARANEO 2 szóból tevődik össze, a SOFT = lágy, könnyű és az ARANEO = pókháló szavakból. Azért neveztük el így, mert fejlesztéskor arra törekedtünk, hogy a modulok könnyen egymáshoz köthetőek legyenek az alapvető önálló működésük mellett, de mégis könnyen kezelhető, könnyű szerkezetű, erős, rugalmas rendszert, CMS-t kapjunk. A tartalomkezelő rendszer felhasználóbarát kialakítású, törekedtünk arra, hogy ne csak a szükséges szakmai igényeknek feleljen meg, hanem aki alapvető informatikai ismeretekkel rendelkezik, pl. irodai használat kapcsán, a rendszerben megtalálható súgó segítségével vagy tapasztalati úton, eligazodjon a részegységek használata során.

A rendszert többféle felhasználásra terveztük meg:

  • Tartalomkezelő rendszerként (CMS rendszerként) használva képes kiszolgálni az egyszerű honlapoktól a legösszetettebb portálokat, egyedi fejlesztésekre is alkalmas.
    Már az alapoktól SEO irányelvek figyelembe vételével készültek a weblap adatokat kezelő modulok. A tartalomkezelő rendszer biztosítja, hogy weblap oldalaink könnyen kezelhetőek, szerkeszthetőek, programozói tudás nélkül karbantarthatóak legyenek. A CMS rendszer használatával SEO tudás nélkül van lehetőségünk keresőbarát oldalak létrehozására. Termékek, szolgáltatások, ingatlanok, egyéb tételek publikálása, karbantartása a SOFTARANEO tartalomkezelő rendszer használatával gyerekjáték. A tartalomkezelő rendszer súgója segíti a felhasználót a honlapok alapvető SEO elveinek betartására, alkalmazására.  • Dokumentum kezelő rendszerként (DM) használva, irattározás valósítható meg. A digitális tartalomkezelő rendszerrel könnyedén hozzáférés biztosítható a felhasználóknak a dokumentumokhoz.


  • Ügyfélkapcsolati menedzsment rendszerként (CRM) használva nyilváltartható minden ügyfelünk kapcsolati adata, tevékenységei rögzíthetőek a rendszerben visszakövethető módon.
    Önállóan vagy összekapcsoltan is használható a tartalomkezelő rendszerrel, mellyel így ügyfélkapcsolati térkép építhető a honlapon keresztül érkező ügyfél tevékenységek által.


  • Projekt menedzsment rendszerként (PM) használva könnyen tervezhetővé válnak üzleti, magán feladataink, melyek felhasználókhoz kötötten párhuzamosan tarthatóak nyilván. Használatával összetett projektek időtervezése valósítható meg.


  • Ügyviteli rendszerként (MS) használva könnyen menedzselhető egy kis- és középvállalat mindennapos tevékenysége, mely segítségével könnyebben tervezhetővé válnak a folyamatok, központilag felhőben tarthatóak nyilván az adatok, bárhonnan hozzáférhetően. E módon használva a rendszert minden fentebb írt módozat alkalmazható kombinálva egymással.


Rendszer funkcionalitás részletezése:


Tartalomkezelő rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, így a most következő tudásbázis részletezés folyamatosan bővül, érdemes minden verziófrissítés után áttekinteni, esetleges új modulok, funkciók leírása végett:

Kattintson a gombokra a modulok és funkciók leválogatásához