Miért válasszon minket?

Nálunk számít az Ön elképzelése

Számunkra kiemelten fontos, hogy az Ön elképzeléseinek megfelelően együtt alakítsuk ki azokat a személyre szabott megoldásokat, melyekkel elégedett lesz. A SOFTARANEO dinamikus keretrendszerünkkel minden ötletét megvalósíthatjuk, ha kell, további fejlesztésekkel.

Valós segítséget nyújtunk Vállalkozásának

Társaságunk az Ön igényeit tartja szem előtt, az Ön érdekeit szolgálja. Nem mindenáron csak eladni szeretnénk, nem a legdrágább termékeinkről akarjuk meggyőzni, hanem valós segítséget kívánunk nyújtani Vállalkozásának optimális megoldásokkal. Nem engedjük el a kezét egy késztermék átadásával, hanem kérés esetén jelenlétünkkel támogatjuk Vállalkozását a további folyamatos fejlődésben.

Rugalmasak vagyunk

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy projekt megfogalmazása, kivitelezése nem minden esetben könnyű folyamat. Munkafolyamat közben, amikor Ön látja a részeredményeket, elképzelhető, hogy nem is teljesen így gondolta. Ekkor is lehetősége van bizonyos kereteken belül változtatásokra, mellyel az Ön elégedettségét szeretnénk kivívni.SOFTARANEO honlapunkkal és ügyvitelünkkel Ön sikeresebb lehet

A SOFTARANEO saját fejlesztésű keretrendszerünkkel Ön felhasználóbarát, jól strukturált és a mai trendeknek megfelelő lehetőséget kap. A fejlődő kisvállalatoknak tökéletes megoldás a mindennapi ügyvitel dokumentálására - akár egy egyszerű, elegáns, egyoldalas weboldalpal kiegészítve. Naprakész vezetésével az információk birtokában Önnek csak az üzletére és a döntésekre kell fókuszálnia, a többi a SOFTARANEO, valamint a munkatársai dolga.

Teljes körű informatikai szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

Segítünk az Ön elképzelésének megfogalmazásától a kivitelezésig, valamint a késztermék megfelelő használatában minden fázisban. Bármely informatikai szakterületen legjobb tudásunknak megfelelően állunk rendelkezésére. Önnek nem kell főállásban alkalmazni egy több főből álló informatikai csapatot, keressen bizalommal minket, és megoldjuk ötleteit, elképzeléseit.

Kiváló ár-érték arány

Társaságunk bármely szolgáltatását kívánja igénybe venni, arra kiváló ár-érték arányban van lehetősége. Szolgáltatásaink minőségére nagy hangsúlyt és elegendő időt fektetünk. Legyen szó SOFTARANEO honlapról, a hozzá kapcsolt egyedi SOFTARANEO ügyviteli rendszerünkről, vagy bármely egyéb szolgáltatásunkról, olyan funkcionális, dinamikus és felhasználóbarát struktúrát működtetünk, melyekért akár magasabb árakat is kérhetnénk. A mi célunk viszont az, hogy Ön megismerjen minket és együtt elérjük, hogy Vállalkozása még sikeresebb legyen.
Akikkel már dolgoztunk együtt
100% Garancia
100% Garancia100% Garanciát vállalunk, hogy a szakértői hozzáértéssel készített előkelő honlap megfelel minden előzetesen leegyeztetett szempontnak.
Minőségi garanciát vállalunk az általunk használt SOFTARANEO keretrendszer működésére.

Vállalatunk 2002 óta foglalkozik honlapkészítéssel, mely időszak alatt a legmélyebb ismeretekre, tudásbázisra tett szert e szakterületen, mely ugyancsak garantálja hozzáértő működésünket.
Néhány referencia eddigi munkáinkból