Rendelés és fizetés menete


Rendelés menete:

Honlap készítés, megrendelés menete
 • Böngéssze végig honlapunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatás csomagunkat.
  Csomagjaink honlapkészítéshez Honlapkészítés menete Program készítés Tárhely csomagok

 • A megrendelni kívánt szolgáltatáson nyomja meg a megrendelés gombot.

  Ekkor a kiválasztott szolgáltatással átirányításra kerül a megrendelés oldalunkra. Kitöltődik rajta a kiválasztott tétel megnevezése és ára.

 • A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció, a megrendelés oldalon meg kell adnia minden kötelező adatot1) (*-al jelöltek) és ki kell pipálnia, hogy elolvasta, megértette és minden pontjával egyetértve elfogadja az ÁSZF-et. Amennyiben szeretne megjegyzést fűzhet a megrendeléshez.

 • Társaságunk a vonatkozó Korm. rendelet alapján fennálló tájékoztatási kötelezettségének a szerződés kötést megelőzően a http://www.softwinner.hu/aszf (elektronikus úton történő szerződéskötés előtt) útján tesz eleget. Az ÁSZF megtekinthető a honlap menüpontjából behívva, a fentebb közölt linket böngészőbe beírva, vagy megrendelés során a szerződés elfogadás melletti „szerződési és fizetési feltételek” linkre kattintva.

 • Az adatok megadását követően a „Megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat a megrendelést megerősítő felületen.

 • A megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap e-mailben a megrendelés tényéről és paramétereiről.

 • A beérkezett megrendelés Társaságunk által feldolgozásra kerül és felkeressük Önt a korábban megadott adatoknak megfelelően, illetve egyeztetjük Önnel a választott szolgáltatás további paramétereit!

1) Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, a szolgáltatás.A megrendelt szolgáltatás díjának fizetési módja:

 • Honlap készítés, fizetés meneteA fizetendő végösszeg a megrendelésen megjelenített ár és visszaigazoló levélben feltüntetett ár alapján minden induló költséget tartalmaz.
  Honlap készítés csomagok esetén ez a díj a honlap elkészítésének egyszeri díja, illetve a hozzá tartozó Araneo Kos 5Gb tárhely csomag éves fizetési ütemezéssel számolt 1. periódusának díja.
  Program készítés csomagok és tárhely csomagok esetén pedig az Ügyfél által választott periódusfajta 1. periódusának díja.
  Szolgáltató a beérkezett megrendelés feldolgozása után kiküldi az Ügyfélnek a szolgáltatás induló összegének megfelelő díjbekérőt postán és/vagy e-mail formájában, melyet átutalással kell teljesítenie az Ügyfélnek.

 • A számlát a Szolgáltató - a díjbekérő Ügyfél általi teljesítése után - díjbekérő összegének Szolgáltató folyószámlájára jóváírást követően maximum 7 munkanapon belül kiállítja, postán és/vagy e-mail formájában megküldi Ügyfél részére.

 • A Szolgáltató és az Ügyfél között a honlapon történő, az Ügyfél által kiválasztott honlap készítés csomag, program készítés csomag vagy tárhely csomag megrendelés indítása után az ÁSZF szerint szabályzott szerződés jön létre, mely határozatlan időtartamú, az Ügyfél által a megrendeléskor kiválasztott periódus szerint fizetendő (honlap készítés csomagok esetében fix díj és az Araneo Kos 5Gb tárhely csomag éves fizetési periódusa, program készítés és tárhely csomagok esetében negyedéves, éves fizetési periódus választható).

 • Szolgáltató a fizetési periódus lejárata előtt 15 naptári nappal kiállítja a díjbekérőt vagy számlát a következő periódus összegéről és ezt elküldi az Ügyfélnek postai úton és/vagy e-mail formájában.

 • Az Ügyfél a fizetési periódus lejárata előtt 30 naptári nappal köteles jelezni Szolgáltató felé a megszüntetési vagy fizetési periódus változtatási igényét írásban, postai úton vagy e-mail formájában.

 • Ügyfél által megrendelt honlap készítés csomagok, program készítés csomagok, tárhely csomagok már megkezdett fizetési periódusának módosítására a periódus időtartama alatt nincs mód.Házhoz szállítás, információk:

A Szolgáltató által kínált szolgáltatások szellemi termékek, ezért kiszállítás, személyes átvétel nem lehetséges, megrendelés esetén azok a Szolgáltató szerverén kerülnek elhelyezésre.