Araneo Profi webáruház készítés

Gábor Nagy
2016-03-01

 

Profi webáruház sok extra funkcióval?
Mi megvalósítjuk Önnek!


Társaságunk az új, moduláris SOFTARANEO keretrendszerrel az Ön igényeinek figyelembe vételével tudja kialakítani a

trendi webáruház

megjelenésű, reszponzív, könnyen szerkeszthető Araneo

Profi webáruház

készítés csomagnak megfelelő profi webáruházat. A webshop készítés csomag a funkciók széles skáláját nyújtja. Egyszerűsített megrendelő felület, kosárkezelés,
devizakezelés
, több árfolyamon való tétel kezelés,

termék és szolgáltatás

kezelés,

ingatlanok kezelése

és járművek kezelése.

Araneo Profi webáruház készítés, több mint webáruház Ez nem csupán egy profi webáruház, annál sokkal több lehetőséget rejt magában különféle tétel és darabszám korlátozás nélkül. A profi webáruház készítés csomag a webshop motoron kívül tartalmaz ügyfélkapcsolati menedzsmentet is, mely a kapcsolati adatbankjának építésére, vezetésére szolgál. Ajánlások megjelenítésével módjában áll látogatói bizalmát erősíteni, mely nagy támogatást nyújthat a vevővé válásukban. Segítségek, súgók írásával ügyfélszolgálatának munkaerő igényeit jelentősen csökkentheti.

Interaktív webáruház csomagunk a különböző funkcionalitás széles skáláját nyújtva a legmagasabb színvonalra emeli a látogatókkal történő folyamatos kapcsolattartást élő chat, intelligens felugró ablakok, szavazás kialakítás, valamint a közösségi média integráció működtetésével.

 Interaktív webáruház

okos telefonon. Jól hangzik, igaz? Velünk megvalósítható! A webáruház kereső optimalizált és reszponzív kialakítású, ezzel biztosítva a nagyobb látogatottság beáramlását. A keretrendszer egyedi fejlesztésekre is alkalmas, moduláris felépítésű.

Az Araneo Profi webáruház készítés csomag keretein belül kialakítunk Önnek egy olyan elegáns, prémium webáruház megjelenést, mely összetett funkcionalitásával és kifinomult kinézetével - megfelelő tartalom feltöltése esetén - a látogatóit maradásra készteti. A komplex modulok optimális felhasználásával Ön kiemelkedően kamatoztathatja SOFTARANEO rendszerünk tudásbázisát.Vevő vonzó webáruház megjelenés, profitot termelő webshop kialakítás?
Csomagunk használatával könnyen elérheti!

Araneo Profi webáruház készítés, blog, hír portál webáruházhoz kapcsoltan
Azoknak a fejlődő
kis- és középvállalkozásoknak
javasoljuk az Araneo Profi webáruház készítés csomagot, akik minőségi webáruház megjelenésükkel szeretnének tevékenységi körüknek megfelelő funkcionalitással érvényesülni, valamint hírlevél küldés szolgáltatással szándékoznak a potenciális érdeklődők részére tájékoztató anyagokat küldeni. Az internetes szolgáltatásai bővítésével lehetősége nyílik
nagyobb ügyfélkörre
szert tenni, több látogatót bevonzani a webáruházába, valamint
többlet bevételt
elérni.

Akár termékeket, vagy szolgáltatásokat értékesít, esetleg blog oldal vagy hírközlő oldal üzemeltetésével bővítve, ezzel az exkluzív webáruház készítés csomaggal megvalósíthatja elképzeléseit.

Az Araneo Profi webáruház készítés csomagban korlátlan számú oldal, tétel, a tételhez korlátlan számú kép és dokumentum kapcsolható, valamint korlátlan menüpont kialakítására adunk lehetőséget, külön költségek nélkül a tárhely kapacitásig. Az Ön vállalkozásának további fejlődését ezzel is támogatjuk.
A teljes webshop többnyelvű kialakítású, így akár a külföldi piacot is megszólíthatja az Araneo Profi webáruház készítés csomag használatával.
Araneo Profi webáruház készítés, hírlevél küldés, kisvállalkozások
A webshop készítés csomag funkciókhoz tartozik a reklám bannerek kezelése is, mely külön bevételi forrásként támogathatja vállalkozását.

A SOFTARANEO webáruház készítő keretrendszer reszponzív kialakítású, vagyis különböző felbontásra és mobileszközökre optimalizáltan készítjük. Ön használhatja asztali számítógép, notebook, tablet és mobiltelefon alkalmazásokon az admin felületet és a webáruház oldalait is, bárhol tartózkodik, megfelelő internet kapcsolat megléte esetén. A webáruházat minden nagyobb böngészőre optimalizáljuk, hogy Ön ne essen el egyetlen ügyféltől sem.Érdekli részletesen mit nyújt Önnek csomagunk?
Nézze át a Profi funkciókat!


Kattintson a gombokra a modulok és funkciók leválogatásához
Akikkel már dolgoztunk együtt
100% Garancia
100% Garancia100% Garanciát vállalunk, hogy a szakértői hozzáértéssel készített előkelő honlap megfelel minden előzetesen leegyeztetett szempontnak.
Minőségi garanciát vállalunk az általunk használt SOFTARANEO keretrendszer működésére.

Vállalatunk 2002 óta foglalkozik honlapkészítéssel, mely időszak alatt a legmélyebb ismeretekre, tudásbázisra tett szert e szakterületen, mely ugyancsak garantálja hozzáértő működésünket.
Hivatkozás kódja: #33
A képek csak illusztrációk, a valóságban eltérhetnek a megjelenítettől.
Áraink BRUTTÓ árak, Magyar forintban értendőek, melyek tartalmazzák az ÁFA-t.
Ára:
Mellékletek

webaruhaz-keszites-araneo-profi-csomag

webaruhaz-keszites-araneo-profi-csomag